aban's FotoPage

By: aban aban

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  >  >>]    [Archive]
Friday, 8-May-2009 01:11 Email | Share | | Bookmark
Mak tuk masuk spital...:(((

mak tuk bersema peneman setia
daud yg happy kat mana aja
anak cucu
Seminggu b4 convo ayah, mak tuk masuk spital. Pagi tu, daud demam. Umi n Ayah bawak p klinik Menon kat Kangar. On da way balik tu, pak ngah call...gitau tok ayah bawak mak tuk p spital metro sp pasai mak tuk tak leh jalan...tergezut umi pasal baru smlm mak tok ok ja...Call tok ayah n tok ayah kata mak tok tgh wat MRI...adehhhh...risau umi...daud demam, ayah plak ada meeting...last2 umi call mummy minta tlg antar ke sp...sedey ati umi tgk mak tok terbaring atas katil...seminggu gak mak tok kat wad...hari2 kami berkampung kat spital...nyaris umi nak cancel ke uk...tp mak tok suh gak p...dia kata dia ok....Alhamdulillah...lani mak tok dah ok...dah bley jalan...bkn takat jalan keliling rumah...mak tok dah terbang ke hong kong pun...


Wednesday, 8-Apr-2009 12:00 Email | Share | | Bookmark
Malaysia

daud pas potong rambut
lyn gerek kat umah nani
suma kena layan daud buat bandb
View all 6 photos...
Pejam celik dah 7 bulan kat mesia...sejak kat sini mmg jarang gila nak update fp...ya la...dlu update tuk org2 kat mesia tgk...ni dah kat mesia...every week jumpa..nak update apa lgkan... pastu lak sejak blk sini bzzzzzzzzzz manjang...(sibuk n menyibuk)...alasan lain, malas nak amik gambaq pasal kamera umi rosak...camera ayah gabak sgt plak...so malas dah nak amik gambaq pun...pastu...xtvt pun x best sgt...hehehhehe...byk la plak alasannya...

Daud blom masuk sekolah...hari2 lepak ngan umi kat umah. dia layan tv (channel 613 SAHAJA!!!) mcm tiada esok bagimu....weekend plak kami suma blk kampung...slalunya jitra la...kdg2 ja penang...busankan life kat sini? siyessss rindu gila kat cambridge...terbayang2 rumah bawah tanah kami...naik gerek antar daud p nursery...jln2 kat town...masak2 makan...umi sampai dah termimpi2... yg daud plak baru ni tetiba ja kata kat umi ' i miss cambridge n my house there...lets go back umi?'


Saturday, 18-Oct-2008 16:43 Email | Share | | Bookmark
Sejak Umi n Daud balik malaysia

ni budak King's buat demo Amnesty...dia dok baca buku skolah
jam £1 mil rosak lahh
 
View all 4 photos...
ni gambar2 yg berlaku sejak umi n daud balik mesia...takda apa yang best2 pon
cuma ada jam baru kat corner corpus christi kt King's Parade, jam ni harga £1 mil. pada satu malam, ayah lalu ngan Carlos, on the way balik makan, tgk2 jam sejuta, rosakk lahh..apa lagi...sekarang dah ok dah, dia ada lampu lip-lap-lip-lap....sure daud suka tgk...

pastu pagi tadi, jumpa budak2 King's tgh buat show untuk Amnestry International kat depan King's


Wednesday, 8-Oct-2008 10:49 Email | Share | | Bookmark
Bila Daud Balik Kampung

3 sekwn yg slalu buat umi fenin
suma xcited mcm 1st time nampak camera
otai kg pisang tgh bahagi 'brg kawalan'
View all 13 photos...


Tuesday, 26-Aug-2008 09:23 Email | Share | | Bookmark
Frankfurt

kami lunch eskrim ja...kena naya ngan org jerman
kat tgh town frankfurt dlm xpdc mencari mknn
 
View all 12 photos...


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net